Modern Mobilya Dekorasyon ve Matlaşma

Modern Mobilya Dekorasyon ve Matlaşma

Bulunduğu Kategori: İnegöl Mobilya

2019 Modern Mat Dekorasyon Tanımı

 

Modern mobilya stilizasyonların da kaliteli ve kullanımı kolay anti alerjik ürünler showroomlar da yerini almaktadır.Son zamanlar da avusturya bilim adamlarının renk DNA'sından yola çıkarak güneşe karşı tutulan renklerin çözünürlüğünü bozmasıyla bu renk skalasını oluşturmaları yeni ticari dizaynın miladı olmuştur. Mobilya dekorasyonunda da büyük bir önceliğe sahip olan mat renkler listelerde 1 numara olarak yerini koruyor , inegöl mobilya vadi firması olarak tüketiciymizi mat renkler ile buluşturuyoruz.

Neden mat renkler tercih ediliyor ? Mobilyalar da mat kumaş kullanımının faydaları neler ? Mat renk kullanılan kumaşın olumsuz yönleri var mıdır ? Bu tür sorular aklımızı karıştıryor olabilir. İnegöl Vadi Mobilya olarak bu sorularınıza cevap vermek isteriz . Öncelikle mat renk dekor anlamında sade , duru ve sakinlik veren bir görüntüye neden oluyor. Kullancının stresli ve sıkıntılı sürecinde göze hitap eden bu duru renk skalası kişiye rahat bir zaman geçirmesini sağlıyor.

 

Mobilyalarda mat kumaş kullanımının faydalarını sıralarsak en başta yine hijyen geliyor. Konuyu ele aldığımız da renkler bir kimyasal faktörlerin ürünleridir. Biliyoruz ki her kimya vucuda hemen ve ya uzun vade de sıkıntı vermektedir. Fakat yapılan araştırmalar da MAT renkli kullanılan ürünlerinin % 78' i vücuda daha az zarar vermektedir. Renk orjinalliği olarak mat rengi arabalarda 1 ila 3 yıl , mobilyalar da 5 ila 7 yıl arasında orijinalliği korunma sağlamaktadır. Çevresel ve temizliğinde kullanılan kimyasallar Orjinal rengin kalmasın da önemli faktörlerdir.

Örneğin inegöl mobilya vadi olarak , ürünlerimiz arasında bulunan inegöl mobilya Erva Chester 3+3+1 koltuk takımı mat, birinci kalite ithal kadife kumaştan oluşmaktadır. Anti alerjik ve sade bir nemli bezle temizlenebilen bu kumaş kullanıcının hem gözüne hitap ediyor hem de gönül rahatlığıyla ailesini ve misafirlerini ağırlayabiliyor. Teknoloji neredeyse İnegöl vadi orada, isteğiniz ne ise bir tık kadar uzağındayız. Bu gibi ürünlerde faydalanmak isterseniz , bilgi almak dahilinde web sitemizde bulunan iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz. İnegöl vadi mobilya konforu ve dizaynda öncü olmakta ihracat ve ithalatta önde olmaya devam edecektir.