Karakterinize Göre Dekorasyon Önerileri

Karakterinize Göre Dekorasyon Önerileri

Bulunduğu Kategori: İnegöl Mobilya

Gün içerisinde özellikle yaşam alanlarımızda en sık zaman geçirdiğimiz evimizin bölümü olan oturma odası, dekorasyon açısından zevkimize ve ihtiyaçlarımıza göre eksiksiz şekilde hazırlandığında, evimizde geçirdiğimiz zamanı daha kaliteli kılmamıza yardımcı olmaktadır. Oturma odası dekorasyonumuza yön verebileceğimiz kriterlerin başında gelen karakteristik özelliklerimiz, bu noktada bize yol gösteren en önemli etkenlerden biri olacaktır.

Gün içerisinde özellikle yaşam alanlarımızda en sık zaman geçirdiğimiz evimizin bölümü olan oturma odası, dekorasyon açısından zevkimize ve ihtiyaçlarımıza göre eksiksiz şekilde hazırlandığında, evimizde geçirdiğimiz zamanı daha kaliteli kılmamıza yardımcı olmaktadır. Oturma odası dekorasyonumuza yön verebileceğimiz kriterlerin başında gelen karakteristik özelliklerimiz, bu noktada bize yol gösteren en önemli etkenlerden biri olacaktır.

Sakinliği ve olağan standartlarda yaşamayı seven bir yapınız varsa, pastel renkler ve yalın bir dekorasyon bizim için en doğru tercihlerden biri olurken, enerjik ve dinamik bir yapıya sahipsek canlı renkler ile dizayn edilmiş oturma odası dekorasyonu bizim için kusursuz bir tercih olacaktır. Rahatlık ve huzur bizim için vazgeçilmez bir unsur ise konforlu formlarıyla öne çıkan oturma grupları güzel bir seçim olarak değerlendirilebilir. Karakteristik özelliklerimizi göz önünde bulundurarak oluşturacağımız oturma odası tasarımı hakkında hazırladığımız içeriğimize birlikte göz gezdirelim;

 

RAHATLIĞI SEVENLER BURAYA

Yaşam alanımızda bize huzur veren ve beklentilerimizin üzerinde rahatlık sunan bir atmosfer oluşturmak, dekorasyon hazırlığındayken dikkat etmemiz gereken detayların ilkini oluşturmaktadır. Konforlu ve huzurlu olmak rahatlığımızın ön planda olması, en belirgin karakter özelliklerimizin başında geliyorsa, geniş ve yumuşak tarzda oturum alanına sahip oturma grupları, oluşturacağımız dekorasyon için en ideal tercihlerden biri olacaktır.

Konforumuzu her zaman korumayı ve yüksek seviyede hissetmeyi tercih ediyorsak, geniş ve rahat oturumu ile dikkat çeken oturma grupları; ev içerisinde hem en sevdiğimiz dinlenme alanı hem de keyifli anlarımızı ağırlayacak konforlu bir köşe oluşturmamıza yardımcı olacaktır. Gün boyu yaşadığımız olaylar silsilesinin stresinden arınmak için kimi zaman uzanarak dinlenebileceğimiz, kimi zaman da kitap okumak için köşemize çekilebileceğimiz, bazen de sevdiklerimizle birlikte konforlu ve huzurlu bir zaman geçirmemizi sağlayacak rahat formlu oturma grupları, dizaynımızın en önemli parçalarından birini oluştumaktadır. Rahatlığın ön plana çıkarıldığı bir dekorasyon oluşturmak isteyenler için Astana Koltuk Takımı 3+3+1, rahatlığı vurgulayan tasarımı ile oturma odası dizaynı için en ideal önerilerden biri diyebiliriz. Geniş oturum alanı ve rahat yaslanma bölümü ile evimizdeki en konforlu alanımızı yaratacağımız bir model olarak tercih edilmektedir.

 

DÜZEN SEVENLER BURAYA

Oturma odası alanı, hem bir dinlenme mekanı hem de misafirlerin ağırlandığı, ev içerisinde en fazla vakit geçirilen fonksiyonel bir bölüm olarak dikkat çekiyor. Pek çok şekilde değerlendirilebilen oturma odası, dekorasyon açısından karakterimize ve ihtiyaçlarımıza uygun olarak dizayn edildiğinde, beklentilerimizi eksiksiz bir şekilde karşılamamıza yardımcı olmaktadır. Düzenli bir görünüm, ev dekorasyonunda bizim için olmazsa olmaz en önemli kriterlerin başında gelmekteyse, hayal ettiğimiz kusursuz görüntüyü tamamlamamızı sağlayacak fonksiyonel parçaları tercih edebiliriz.

 

Bir dinlenme mekanı olarak en çok tercih edilen oturma odası dekorasyonu, televizyon karşısında keyifli hislerimize tanık olan evin en keyifli alanlarının başında gelmektedir. Karmaşık bir görünüm oluşturabilen kişisel eşyalarımızın, göz önünde bulundurarak görünmesini engelleyerek rahatlıkla gizlenebilmesini sağlayacak kapaklı bölmelere sahip bir TV ünitesi, Bananas Duvar Ünitesi Takımı gibi dekorasyon için güzel bir tercih olacaktır. Kişisel eşyalarımıza hem kolaylıkla muhafaza edeceğiniz hem de oturma odası içerisinde düzenli bir görüntü sergileyebileceğiniz ortamı oluşturmamızı sağlayacak kapaklı dolap bölmelerine sahip; Diana Duvar Ünitesi Takımı, en ideal dekorasyon önerilerimizden biridir diyebiliriz. Açık bölmeli ya da raflı sisteme sahip TV ünitesi modellerimiz İnegöl duvar Üniteleri kategorimizde bulabilirsiniz, Yanlış seçimlerde tüm eşyaları sergileyeceğiniz ve dağınık bir görünüm oluşturacağı için düzenli tasarım hayal edenlere uygun bir seçim olmayacaktır. Bu nedenle hem şık hem de her şeyin düzen içerisinde görünmesine olanak sağlayan kapaklı TV ünitesi modelleri, kusursuz bir dekorasyon hayal edenler için en uygun seçeneklerin başından gelmektedir.

 

SAKİNLİĞİ SEVENLER BURAYA

 

Ruhsal ve karakter özelliklerimizde dikkat çeken ilk nokta olarak sakin bir yapıda olmamız göze çarpıyorsa, ev içerisinde huzur dolu ve sakinlik hissi uyandıran bir atmosfer yaratmanız mümkündür. Gün içerisinde sıklıkla bulunduğumuz bölüm olan oturma odası, dekorasyon açısından sade bir stille oluşturulabilmektedir. Soft renk geçişleri, pastel tonlar, göz yormayan sadelikte ince çizgiler ve konforlu oturma grupları, dekorasyon içerisinde yer verebileceğimiz detaylar olarak detaylandırılabilir.

Dingin yapımızı gösterecek bir oturma odası dizaynı için minimalist çizgilerden, yararlanabileceğimiz stillerin en başında geliyor. Olabildiğince az eşya ile daha konforlu ve dinginlik hissettiren huzurlu bir atmosferi kolaylıkla evinize yansıtabilirsiniz. Oturma odası içerisinde en fazla alanı kaplayan oturma grupları için bir seçim yapacakken, alanı daha geniş göstermemizi sağlayacak pastel ve nötr renklerde kumaş rengi seçilebilir, çok büyük görüntü vermeyen ancak rahat formu ile öne çıkan mobilyalara yer verebilirsiniz. Yalın bir dekorasyon oluşturmamızı sağlayacak oturma grubu önerisi olarak; Nepal Artdeco Koltuk Takımı 3+3+1 verebiliriz. nötr gri tonları ile yumuşak bir renk geçişi yakalayan bu takım, oturma odası içerisinde göz yormayan bir sadelik yansıtarak sakinliğe vurgu yapmanızı sağlayacaktır. Bu stilde bir oturma grubu ile oluşturacağımız dekorasyon için hareketli detaylara yer verilmemiş sade forma sahip sehpa modelleri ve TV ünitesi seçenekleri; en olası tamamlayıcı parçaları oluşturacaktır.